Mit nyújtunk Önnek?

Gyorsan és hatékonyan megtérülő megoldásokat. Ha bármi baj van az egészségével, Ön kihez fordul és mikor? Megelőzi a betegséget vagy már csak akkor megy orvoshoz, amikor fáj?

 

Egy cég is produkál bizonyos tüneteket – melyek arra utalnak, valamilyen betegség ütötte fel a fejét vagy van kialakulóban a szervezetben. Minden tünetre van hosszú távú megoldásunk. Mi ehhez értünk. Felhasználjuk az ezzel kapcsolatos több mint száz éves szakirodalmat és gyakorlatot – a hazai vállalkozásokra, piacra és mentalitásra szabottan.

 

A módszerek itthon is működnek, a Kis és Közepes Vállalkozások szektorában is – erre bizonyíték közel 15 éves eredményes munkánk.

Eszközeink

Felmérés – diagnózis

Az utóbbi évek gazdasági eredményeinek fényében (vezetői, ha szükséges munkatársi interjúk segítségével) felmérjük a munkafolyamatokat, a cég jelenlegi működését és diagnosztizáljuk a gyökérproblémákat.

Konkrét eszközeink fentiekre:

-interjúk

-kérdőívek

-felmérések (folyamat, munkamódszer)

Fejlesztés

A felállított diagnózis alapján megoldási javaslatokkal élünk. Többek között a cég struktúrájára, a felvételi követelményrendszerre, a munkafolyamatok optimalizálására, de akár a vezetői hozzáállás változtatására is tehetünk javaslatot.

A valóban problémát jelentő és lényeges, a cég mindennapi teljesítményét befolyásoló tényezőkkel foglalkozunk.

Igénybe veheti alábbi szolgáltatásainkat külön is

Innováció menedzsment

Külpiacra lépési lehetőség

Üzleti tervezés

Klasztermenedzsment

Egyéni teljesítmény javítása

Jelenti ez az egyes kollégák egyéni teljesítményét befolyásoló tényezőket. Úgy, mint időgazdálkodás, vezetői készségek fejlesztése, értékesítői teljesítmény javítása.

Konkrét eszközeink fentiekre:

-tréning

-coaching

-team coaching

Személyiségfejlesztés

Itt egy kicsit mélyebbre megyünk, mint a teljesítményjavításnál. Akkor jelenthet például megoldást a módszer, ha szakmailag tökéletesen elégedettek vagyunk egy kollégával, ám emberileg (vezetőként például) nehezen barátkozunk meg viselkedésével.

Konkrét eszközeink fentiekre:

-tréning

-coaching