Magyar vállalkozásunk segítéségére lesz abban, hogyan készüljön fel a piacnyitásra, előkészíti hazai vállalkozását e fontos lépésre, hogy a későbbiekben ne érjék meglepetések.

Ennek megállapításához felmérjük hazai szervezetét annak érdekében, hogy minél kevesebb ráfordítással juthasson minél gyorsabban minél nagyobb lehetőségekhez a horvátországi piacon.

Szűknek érzi, nehezen kiszámíthatónak látja a hazai piacot? Terjeszkedjen Horvátország felé!

Horvátország 2013. júliusi csatlakozásával 28-ra nőtt az Európai Unió tagállamainak száma. Ezzel az ott tevékenykedő vállalkozások számára is elérhetőek lettek az Európai Uniós támogatások, amelyek 2015-től kiváló adottságokkal részben már elérhetőek, ám a valódi pályázati dömping a közeljövőben indul.

Az elmúlt közel két évben három saját vállalkozást indítottunk be Horvátországban, amelyek Európai Uniós pályázatok menedzsmentjével, képzés-fejlesztéssel és üzleti hálózatok építésével foglalkoznak.

Magyarországi szakértőink és horvát munkatársaink együttműködésének, valamint különféle szervezeti tagságainknak köszönhetően több száz céggel kerültünk kapcsolatba, így a legkülönfélébb ágazatokban tudunk segíteni üzleti kapcsolatok kialakításában.

Tapasztalatunknak és kapcsolatainknak köszönhetően Ismerjük a helyi piac jellegzetességeit, tisztában vagyunk a hivatali működéssel – több száz partnerünk pedig garancia a helyi kapcsolati hálóra.

Több mint 15 éves szervezetfejlesztési tapasztalatunkkal miben lehetünk segítségére?

A horvát külpiacra lépési csomag tartalmazza az alábbiakat:

1. Találkozó a szervezet felsővezetőivel – interjúk készítése és kérdőívek kitöltése, a folyamat elindításához szükséges feladatok meghatározása (kb. 3 óra)

2. Megvalósíthatósági tanulmány készítése a külpiacra lépés főbb lépései tekintetében

3. Újabb találkozó a felsővezetőkkel – hiányzó dokumentumok, adatok, információk beszerzése a teljes anyag elkészítéséhez (kb. 2 óra)

4. Megvalósíthatósági tanulmány kiegészítése a hiányzó adatokkal, a végleges anyag elkészítése

Amit Önnek nyújtunk

Egyéb, külön rendelhető csomagjaink

Zágrábi székhelyű horvát leánycégünk, az Uspješan korak d.o.o. magyar vállalkozások közvetett és direkt horvátországi piacra lépését támogatja, segíti Önt az eligazodásban a horvátországi piacon annak érdekében, hogy Ön biztos alapokkal kezdjen egy másik kultúrával bíró országban.

Miben állnak rendelkezésére horvátországi leányvállalataink?

 

Várjuk megkeresését,

Az ajánlattevő neve: Fürkész Holding Kft.

Székhely: 1043 Budapest, Csányi László u. 34. B. ép. 103.

Iroda cím, ügyfélszolgálat: 1043 Budapest, Csányi László utca 34. B épület 103.

Kapcsolattartó, döntéshozó: Csillag Zoltán projektmenedzser

E-mail: csillag.zoltan@furkeszholding.hu

Mobil: 06 70 414-3166

www.furkeszholding.hu