Felnőttképzési és szervezetfejlesztési tevékenységünkből fakadóan munkánkat a több mint másfél évtized alatt is leginkább a projektek és az azokat összefogó programok menedzselése jelentette, ám kihasználva gazdaságtudományi tudásunkat és tapasztalatunkat, ismerve a hazai és az európai piac működését – tevékenységünket kiterjesztettük a hazai és nemzetközi klasztermenedzsmentre is.

 

Célunk, hogy nem csupán a különálló szervezeteket juttassuk ezáltal nagyobb piaci lehetőségekhez, kiegyensúlyozottabb és kiszámíthatóbb működéshez, de lehetőséget teremtsünk az azonos vagy hasonló, de akár különböző piacokon működő cégek számára is az előbbre jutásra azzal, hogy segítsük még szorosabb együttműködésüket.

Klasztermenedzsment – mi is ez a tevékenység?

A klaszter a tagok gazdasági együttműködésére, azonos üzleti érdekek és célok elérése érdekében hoz létre közös képviseletet.

 

A klaszterek tagjai általában költségeik csökkentése, tevékenységük hatékonyságának növelése érdekében tömörülnek – ám a közös képviselet az egyéb napi tevékenységek árnyékában elhalványul, sok esetben el is hal.

 

Célunk, hogy tevékenységünkkel működőképes, aktív klasztereket alakítsunk ki és menedzseljünk – ezzel is segítve a hazai KKV szereplők piaci térnyerését úgy hazánkban, ahogy külföldön. Ennek érdekében alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk megrendelőinknek.

Klasztermenedzsment szolgáltatásaink

-klaszterek alapítása.

Menedzsment tevékenységek

Kérje egyedi ajánlatunkat:

Fürkész Holding Kft.

Kállai Judit operatív igazgató

kallai@furkeszholding.hu

Mobil: 06 70946-4611