Célom, hogy környezetem számára jobb életet, hatékonyabb és eredményesebb működést, harmóniát teremtsek. A Fürkész Holding csapatával azon dolgoztunk, hogy cégek, non-profit szervezetek és magánszemélyek számára elérhetővé tegyük azt a tudást, amivel minőségi változást érhetnek el életükben és a szervezetek működésében.

Hiszünk benne, hogy az ország gazdasági felemelkedése a hazai tulajdonban lévő kis- és közép­vállalkozások teljesítőképességén múlik, ezért elsősorban arra koncentrálunk, hogy ezek a vállalkozások – az ehhez szükséges források biztosítása mellett – a legmodernebb tudásanyagokhoz férhessenek hozzá. Ehhez az elmúlt évek során jelentős tapasztalatra tettünk szert az Európai Uniós pályázatok elnyerése és biztos kivitelezése terén.

A Fürkész Holding csapata olyan emberekből áll, akik számára minden lehetséges. A jó hangulat nálunk alapkövetelmény, hiszen mi úgy tartjuk, hogy tanulni nem csak hasznos, de kellemes is!

Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy ügyfeleink számára egy adott programon belül a lehető legnagyobb eredményt tudjuk elérni. Kiváló trénereink, szakértőink, oktatóink és tanácsadóink sokrétű tudásukat az adott helyzethez igazodva, cégre, illetve személyre szabva adják át.

A cégvezetés és az üzleti partnereinkkel való kapcsolattartás mellett képzések megtartására már kevés időm jut, de több mint egy évtizedes oktatói és értékesítői tapasztalatomat nagy örömmel osztom meg a tréning résztvevőkkel, mikor lehetőség adódik rá, hiszen

„Én egész népemet fogom,

Nem középiskolás fokon

Taní-

Tani!”