Mindig is szerettem fejleszteni, a világot egy kicsivel is jobbá tenni. Több mint tíz évig közgazdászként dolgoztam a gazdasági szféra számos területén és feladatkörben, vezetői szinten. Multinacionális vezető cég, hazai kkv és nemzetközi nagyvállalat, üzleti tanácsadás itthon és külföldön, versenyszféra, közszféra, érdekképviselet, non-profit szektor egyaránt színesítette utamat. Ezzel párhuzamosan képződtem tovább szakmai, majd önismereti, illetve fejlesztői irányba, hogy egy nagy váltással korábbi hobbimból hivatásomat élhessem. Kerestem azt a tevékenységet, amit szenvedéllyel tudok csinálni, feltölt és ami iránt tartós marad a lelkesedésem. Végül, fiatal korom óta végzett önkénteskedéseim révén leltem rá ezekre a vágyott minőségre – számos közösség aktív szervezőjeként, fejlesztőjeként, vezetőjeként, sokak életét kísérve, támogatva.

Inspiráló életcélommá vált kísérni és látni mások fejlődését, abból fakadó örömüket, támogatni a kibontakozásukat, amikor rátalálnak céljukra, képességeikre, értékességükre és ebből fakadó örömükre, majd elindulnak a megvalósításuk felé, még jobban azt az életet élve, ami belülről fűti őket.

Coachként, csoportfacilitátorként, közgazdászként és mentálhigiénés szervezetfejlesztő szakemberként segítem a változás folyamatát hivatásommal – coaching, tréningek, önismereti csoportok, mentálhigiénés beszélgetések, előadások formájában. Szenvedélyem a fejlesztés & felfedezés: magamat, másokat, világot és másokkal is mindezeket. Célom munkámmal, hivatásommal hozzájárulni, hogy minél többen elégedettebben, belső örömmel élhessenek önmagukkal és környezetükkel, kibontakozó életükben saját kérdéseikre saját válaszaik, útjaik felfedezésével.. Hiszem, hogy mindannyian tudunk változni, ha egy kicsit is akarunk. Ehhez elég először csak egy lépést megtenni.