Instagram Facebook LinkedIn
Széchenyi 2020
Főoldal Rólunk

A Fürkész Holding rövid története

A Fürkész Holding rövid története

Cégünket 2002. december 20-án azzal a céllal indították alapítóink, hogy a magyar kis- és középvállalkozások (KKV) számára integrátorként segítséget nyújtsunk a jobb, hatékonyabb működés és a tőkeellátottság biztosítása révén, innen eredeti nevünk: Fürkész Integrációs Holding Kft.


Az évek során a tevékenységünk egyre inkább a képzések, személyiség- és szervezetfejlesztés irányába mozdult. Bár a fő fókusz továbbra is a KKV-k támogatása, azonban megjelentek ügyfélkörünkben magánszemélyek, non-profit szervezetek és az elmúlt fél évtizedben multinacionális vállalkozások is.


Ennek oka, hogy kiváló trénereket és szakembereket gyűjtöttünk magunk köré, valamint a cég vezetői is folyamatos önképzéssel bővítették tudásukat, ami révén számos tudásterülettel felvértezve generálunk fejlődést az arra nyitott emberek és szervezetek számára.


Képzőcégként másfél évtizedes tapasztalatra tettünk szert az Európai Unió által nyújtott képzési támogatások felhasználásával kapcsolatban: HEFOP, TÁMOP, GINOP, EFOP és GINOP+ pályázatok százaiban kértek fel minket ügyfeleink a képzések megvalósítására. Ezen projekteknél két szempontot tartottunk szem előtt:

  • a szolgáltatás valódi értékét, azaz olyan fejlesztést létrehozni, ami akkor is megérte volna a pályázónak, ha saját forrásból finanszírozná
  • adminisztrációs biztonságot: az ellenőrző hatóság által elvárt dokumentáció tökéletes elkészítése, hogy a projekt pénzügyileg is rendben záruljon


Munkánk során kiemelt figyelmet fordítunk rá, hogy megértsük ügyfelünk valódi igényét és arra megoldást szállítsunk, ezzel biztosítva a lehető legnagyobb, elérhető fejlődést az adott ember vagy szervezet számára.


Számunkra ezt jelenti szlogenünk:

Fürkész Holding, a közös nevező