Roboz Zsóka vagyok, tréner, mediátor, életvezetési tanácsadó.

Mindhárom területen végzett munkám során a legtöbbször a stressz megküzdés hiányával, a stressz negatív következményeivel találkozom.

Azt azonban kevesen tudják, hogy a stressz által kiváltott hatások nagymértékben kezelhetők, tudatos felkészüléssel, a megfelelő stratégia kiválasztásával, az erőforrások megújításával.

A változtatás lehetősége a kezünkben van, ám ezt felismerni, döntéseket hozni és új magatartást alkalmazni nem könnyű. Ilyenkor szükség van egy objektív, kívülálló személyre, aki segít tisztán látni és kézbe venni a sorsunkat.

A stressz-coaching segíthet mindazoknak, akiknek a stressz gondot okoz munkájuk, vagy magánéletük során. A tréning során új megküzdési stratégiákkal bővítjük a résztvevők tárházát, elősegítjük, hogy jobban megismerjék saját reakcióikat, és ezek stressz-folyamatban kifejtett hatásaikat.

Ezáltal képessé válnak hatékonyan csökkenteni saját stressz szintjüket az optimálisnak tartott szintnek megfelelően. Felismerik az oki tényezőket, különös tekintettel azokra, amelyek befolyásolási körén belül lévőek. Tekintettel arra, hogy a munkahelyi stressz nagyon sok embert érint – nemcsak a dolgozókat, de a családtagjaikat, sőt természetesen a munkahelyi stressz okozta megbetegedéseken, hiányzásokon keresztül a munkáltatókat is, érdemes többet megtudni róla.

A Fürkész Holdinggal közösen végzett szakmai munkám során számos – azóta elégedett cégvezetővel, és kiegyensúlyozott munkavállalóval sikerült megismertetni a stressz oldás egyszerű, de igen hatékony fortélyait.

Bízom benne, hogy találkozásunk után Ön is csatlakozni fog megelégedett ügyfeleink táborához.