Fürkész Holding | dr. Nika Erzsébet

Dr Nika Erzsébet


1983-ban végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem általános orvos karán.
Első perctől kezdve a Madarász utcai Gyermekkórházában dolgoztam, ahol fantasztikus emberek és nagy tudású orvosok tanításával sajátíthattam el az orvoslás csínját-bínját pályám kezdetén.
Gyermekorvosi, gyerek tüdőgyógyászati és felnőtt allergológiai szakvizsgákat szereztem, ezeken a területeken dolgozom jelenleg is magánorvosként.

A felgyorsult élet, a stressz, a környezetszennyezés következtében az emberek egyre nagyobb egészségügyi terhelésnek vannak kitéve. Egyre súlyosabb betegségek korábbi és még korábbi életkorban ütik fel a fejüket a lakosság körében. A leggazdaságosabb és a leghatásosabb védelem a megelőzés. Az utóbbi 7 évben a megelőzést tűztem ki zászlómra és teljes szívemmel ezen munkálkodom az erre nyitott embereknél.

Lassan 10 éve tartok prevenciót az egészséges életmód, a helyes táplálkozás és a gyakori testmozgás témakörében. Országos konferenciákon adok elő, tartok tréningeket emberek százainak, illetve fejlesztem magam rendszeresen, hogy a legfrissebb kutatási eredményeket osszam meg azokkal, akik tenni szeretnének azért, hogy egy boldogabb és kiegyensúlyozottabb életet élhessenek!

Alapító tagja vagyok egy egyesületnek, mely az egészséges életre nevelés és szemléletmód váltás elterjesztését tűzte ki céljául. A Fürkész Holdinggal több éve dolgozunk együtt és valósítunk meg sikeres projekteket, ennek köszönhetően évről évre látok elégedett, mosolygós ügyfeleket, akik több lépést tettek egy boldogabb jövő eléréséhez.

Remélem Önt is ügyfeleink között tudhatjuk és lesz módunk személyesen megismerkedni!