Fürkész Holding | Tanácsadás program kis- és középvállalatoknak

Tanácsadás Program kis- és középvállalatoknak

Programunk arra hivatott, hogy átsegítse a magyar KKV szektor szereplőit a válság nehézségein. Változtatásra ösztönzi a vállalkozásokat és arra törekszik, hogy rendszert, struktúrát vigyen a vállalatirányításba.

 

Itt a lehetőség, hogy néhány napra lelassítson és átgondolja, hogy mi az, ami jól működik és mi az, amin érdemes javítani. Figyelembe véve a piacot, a belső és külső jellemzőket, segítséget nyújtunk ahhoz, hogy milyen irányba induljon tovább a legnagyobb siker érdekében.

 

A program különlegességét az adja, hogy azonnali, pénzben mérhető pozitív változásokra ösztönzi a vállalkozásokat, vállalatvezetőket.

 A képzésen a vállalkozás megalkotja:

- küldetését (hogy miért tevékenykedik a piacon),

- jövőképét (pontosan meghatározza, hogy mit és mikorra fog elérni),

- értékeit (összegyűjti azokat a tulajdonságait, ami miatt versenytársai közül kiemelkedően jobb).

 A képzés felkészíti a vezetőket arra, mindezt hogyan kommunikálják alkalmazottaik felé ahhoz, hogy a szervezetben minden munkatárs egységes, követhető képet és értékeket közvetíthessen a vállalkozás partnerei felé.

 Jelentős a költségmegtakarítás, hiszen a tréningen a vezetők újraszervezik a folyamatokat, optimalizálják, a lehető leghatékonyabbá teszik őket.

 Kiknek ajánljuk? Minden kis- és középvállalkozás vezetőjének, tulajdonosainak, akik úgy gondolják, hogy lehet még javítani vállalkozásuk működésén, és akiknek fontos, hogy évről-évre egyre nyereségesebb, egyre kiegyensúlyozottabb céget irányítsanak.