Fürkész Holding | Szűcs Fatin Fanni

Szűcs Fatin Fanni


Szűcs Fatin Fanni vagyok, angol és francia tanár. 2006-ban végeztem az ELTE-BTK angol-francia irodalom és nyelvészet szakán, azóta is nyelvtanárként, pedagógusként dolgozom. 2010-ben kezdtem meg posztgraduális tanulmányaimat Komplex Művészet Terapeuta szakon, ötvözve ezzel a művészetek iránt érzett hódolatomat és a pedagógiában, valamint pszichológiában szerzett tapasztalataimat.

Nyelvi Team vezetőként azon szorgoskodom, hogy oktatói csapatunk minden minőségi elvárásnak megfelelően és folyamatos jókedvben dolgozzon.És hogy miért a nyelvek? Mert a nyelvtanulás már önmagában is egy nagy utazás. Márai Sándor így fejezte ezt ki:

" Azt hiszed házat építettél, s pályád büszke ormairól elégedetten szemlélheted a világot? Nem tudod, hogy örökké vándor maradsz, s minden, amit csinálsz, az úton haladó vándor mozdulata? Örökké városok, célok, életkorok és változások között haladsz, s ha megpihensz, nem pihensz biztosabban, sem tartósabban, mint a vándor, aki megtöttyed az útszéli almafa árnyékában egy fél órára útközben. Tudjad ezt, mikor terveket szövögetsz. Utad értelme nem a cél, hanem a vándorlás. Nem helyzetekben élsz, hanem útközben."

A nyelvtanulás egy út, ami különleges világokba vezet minket. Egy kaland, és én erre a kalandra invitálok mindenkit!