Fürkész Holding | Ragó Kinga

Ragó Kinga

Képzettségemet tekintve emberi erőforrás-, és munkavállalási tanácsadó, illetve pályaorientációs tanár vagyok, 2007 óta folyamatosan a szakmában tevékenykedem. Öt évig pályaválasztási és karrier tanácsadóként egyéni- és csoportos foglalkozások megvalósításával támogattam 17 középiskola diákjait a helyes pályaválasztási döntés meghozatalában, valamint koordináltam a teljes intézményhálózatra kiterjedő közösségi szolgáltatások működését. Felnőttekkel végzett csoportfoglalkozások vezetésében csapatépítő, szervezetfejlesztő tréningek megvalósítása során szereztem gyakorlatot, illetve 2009 óta foglalkozom regisztrált álláskeresők önismeret-, kulcsképesség- és álláskeresési készség fejlesztésével.

Számomra nagyon fontos a folyamatos fejlődés, az új kihívások motiválnak, ezért is csatlakoztam2013-ban a Fürkész Holding Kft. csapatához. Itt az intézmény felnőttképzési tevékenységében vállalok aktív szerepet: elsősorban képzések dokumentációjának kidolgozásával és vezetésével, képzések és rendezvények szervezésével és lebonyolításával foglalkozom, valamint részt veszek hazai központi- és uniós pályázatok elkészítésében és megvalósításában.

Hiszem, hogy minden szakma és minden munkatevékenység hivatássá válhat, ha azt a megfelelő kompetenciákkal rendelkező ember szívvel, lélekkel végzi. Munkám során bármilyen célcsoporttal is dolgozom, ennek a meggyőződésnek a továbbadásán munkálkodom.