Fürkész Holding | Miről szól a tárgyalástechnika tréning?

Miről szól a tárgyalástechnika tréning?


A jó tárgyalás
- eredményes, sikeres,
- kiváló hangulatban telik,
- bizalommal teli, hosszútávú kapcsolatot épít.

Célunk, hogy a résztvevő megismerje a tárgyalások dinamikáját, fejlessze a kommunikációs és interperszonális készségeit, megismerje a sikeres tárgyalások módszertanát, tudatosan alkalmazza a tárgyalásvezetési technikákat, képes legyen tervezni és meg is valósítani a tervei szerinti tárgyalásait.

Önnek ajánljuk a tárgyalástechnika tréninget, ha gyakran, vagy fontos ügyekben tárgyal. A jó tárgyalási technika minden jól működő kapcsolat és üzlet kulcsa, ezért nagyon fontos, hogy milyen technikákat, módszereket választunk a kommunikációnkban.

Témáink
- a sikeres tárgyalás lépései,
- a nyerő-nyerő helyzet létrehozása,
- asszertivitás és tárgyalás,
- ön- és emberismeret,
- elemzés, felkészülés, optimális cél, minimális cél,
- tárgyalási stratégia: a tárgyalópartnerek céljai, várható reakciói és azok kezelése,
- kritikus helyzetek és kezelésük,
- testbeszéd, metakommunikáció, rejtett jelentések,
- az ár megvédése.
A fenti technikák alkalmazása tárgyalási helyzetekben.

A képzési módszertan
A tanulás hatékonyságát a tréning módszer biztosítja, ami ötvözi az elméleti és gyakorlati elemeket - Így megfelel minden tanulási típus igényeinek. Az elmélet mellett minden modulban jelen vannak olyan gyakorlatok, amelyekben a résztvevő a saját témájával kapcsolatos helyzetére vonatkozóan alkalmazza a tanultakat. Gyakorlatainkban a résztvevők ki is próbálják a tréningen elsajátított technikákat.

Az ár tartalmazza a képzésen való részvételt, az oktatási anyagokat, a helyszín és a kávészünetek költségét. A tréning díja nem foglalja magában a résztvevő ebédköltségét.