Fürkész Holding | Miről szól a Lean szimuláció?

Miről szól a Lean szimuláció?


HATÉKONYSÁG KÖLTSÉGCSÖKKENTÉS VERSENYELŐNY


Ismerősek Önnek az alábbi problémák?

-Túlzottan magas termelési költségek

-Alacsony haszonkulcs az értékesítésben

-Vevői elégedetlenség a lassú kiszolgálási folyamatok miatt

- Erős piaci nyomás a termék, szolgáltatás minőségének folyamatos javítására

 


Nem Ön az egyedüli cégvezető, aki a fenti kihívásokra keresi a választ. Szerencsére létezik megoldás ezekre a helyzetekre, mégpedig a Toyota autógyárban kifejlesztett LEAN filozófia.

A LEAN egy gyakorlatorientált vállalatszervezési módszer, amelynek célja, hogy az adott terméket, szolgáltatást a lehető leggazdaságosabban állítsa elő a szervezet. A LEAN szemléletben a vállalat a vevő részére teremt értéket, tevékenységét az alapján szervezi, ami a vevő számára értéket jelent. A szemlélet bevezetése kihat az egész szervezet hatékony, hosszú távú működtetésére a költségek folyamatos racionalizálásával és optimalizálásával.


Mit várhatunk a folyamatoptimalizálás révén? Három legfontosabb várható eredmény:

 

  • Azonos árbevétel esetén 5-10%-al csökken a vállalkozás teljes költsége
  • Elkötelezett, lelkes és folyamatos innovációban érdekelt munkavállalók
  • Nő a vállalkozás versenyképessége

 

 

 

 A képzési módszertan

A tanulás hatékonyságát a tréning módszer biztosítja, ami ötvözi az elméleti és gyakorlati elemeket - Így megfelel minden tanulási típus igényeinek. Az elmélet mellett minden modulban jelen vannak olyan gyakorlatok, amelyekben a résztvevő a saját témájával kapcsolatos helyzetére vonatkozóan alkalmazza a tanultakat. Gyakorlatainkban a résztvevők ki is próbálják a tréningen elsajátított technikákat.

Az ár tartalmazza a képzésen való részvételt, az oktatási anyagokat, a helyszín és a kávészünetek költségét. A tréning díja nem foglalja magában a résztvevő ebédköltségét.