Fürkész Holding | Kostyál Katalin

Kostyál Katalin

1988-ban végeztem a Kanizsay Dorottya Egészségügyi Szakközépiskolában, majd folytattam tanulmányaimat az egészségügy széles palettáján egészen a mai napig.

Családom speciális problémái miatt kénytelen voltam beletanulni a megszerzett elméleti és gyakorlati ápoláson, gondozáson túl a geriátriai (idősgondozás), pszichiátriai gondoskodás és a diabetológia (cukorbetegséggel foglalkozó tudomány) szakterületébe is.

2004-ben úgy döntöttem, hogy tanulmányaimat a gyógynövények, a természetes gyógymódok irányába is kiterjesztem, s ezzel együtt létrehoztam egy vállalkozást is, melyben tanácsadóként, szakértőként tevékenykedem.

5 éven át vezettem a Dunakeszi Diabetesz Klub felnőtt és ifjúsági szekcióját, ezzel segítve a megelőzést, az egészségvédelmet, egy egészségesebb élet kialakítását.

Ma már több éve a Fürkész Holding egészségnevelő és szemléletformáló programjaiban dolgozom vezető tanácsadóként. A cég által szervezett szűrések, oktatások és tanácsadások során számos emberrel ismerkedtem és ismerkedem meg, akiket a programot követően a mai napig aktív tanácsadással segítek egy kiegyensúlyozottabb, egészségesebb élet útján.

Szeretem, ha az emberek kérdésekkel állnak elém, mert az azt jelzi: érdekli őket a saját és családjuk egészsége! Tehát: Kérdezzen bátran Ön is!