Fürkész Holding | Hogyan léphet tovább?

Hogyan léphet tovább? Milyen eredményeket biztosítunk?

1.)Egyeztessünk találkozót, ahol megbeszéljük, mely problémák helytállóak az Önök esetében és milyen továbblépési lehetőségeket javasolunk mi. Ennek időigénye hozzávetőlegesen egy óra.

 

2.)Rendelje meg MASE csomagunkat, ami tartalmazza az alábbiakat:

  • Felmérés-diagnózis. Módszerünk egy kifejezetten erre a célra fejlesztett interjú a felső és középvezetőkkel. Célunk annak megállapítása, hogy milyen területeken javasolt a beavatkozás, változtatás és milyen formában. Az Önöket érintő időtartam hozzávetőlegesen hat óra.
  • Egy általunk készített riport a fenti interjúk alapján. Megtaláljuk és feltárjuk azokat az összefüggéseket, amelyek rejtettek Önök előtt. Megmutatjuk a fejlesztési, hibajavítási lehetőségeket is – de azok a veszteségek is számszerűek lesznek, amelyeket a jelenlegi problémák termelnek a szervezetben. Egyértelműen megmutatjuk, mi az, ami akadályozza a cég fejlődését, esetleg életben maradását.
  • Vázoljuk a megoldási javaslatok stratégiai irányvonalait. Vagyis leírjuk, milyen stratégiával és milyen területeken javasoljuk a változásokat. Bemutatjuk a lehetséges eszközöket is. Például tőkebefektetés bizonyos területeken, elhalóban lévő vagy gazdátlan (de fontos) terület a cégen belül, hiányos, fejlesztendő vezetői kompetenciák, ellenséges munkavállalók.

 

 

3.)Tanulmányozza át az interjúk alapján elkészített riportunkat, ami megmutatja Önnek, hol érzékeltünk elakadást, milyen problémákat tártunk fel és ezek kialakulására milyen magyarázatot adtunk.

 

4.)Lépjen tovább velünk. Erre több lehetősége is van, ha együttműködünk.

  • Több évtizede működő módszereinkkel előre mutató működésre bírjuk a szervezetet, az ott dolgozókat (problémák számától, jellegétől függően ennek időtartama lehet egy-hat hónap). Megmutatjuk a problémák kezelésének, elhárításának módjait.
  • Lehetőséget biztosítunk arra, hogy a külhoni piacokon is megméresse magát a szervezet. Ehhez tekintse át külpiacra lépési csomag ajánlatunkat.
  • Kapcsolataink révén megerősítjük hazai piaci helyzetüket. Együttműködési lehetőséget kínálunk és biztosítunk az Önöknek releváns hazai piaci résztvevőkkel. Ennek időtartama piaci részesedéstől függően hat-nyolc hónap.