Fürkész Holding | Gyalog Mária

Gyalog Mária

Gyalog Mária vagyok, olasz nyelvtanár. Diplomámat az ELTE BTK Főiskolai Karán magyar-olasz szakon szereztem 2004-ben . Elvégeztem a fordító-tolmács tanfolyamot a Studio Italia, Olasz Nyelviskolában, 2003-ban.Több mint 6 éve foglalkozom olasz nyelvoktatással, ez a munkám és egyben az egyik kedvenc időtöltésem, kreatív hobbim is.

Számomra az olasz nyelv és Olaszország mindig valami „varázslatos”-at jelentett, ezért döntöttem úgy, hogy ezzel foglalkozom és megpróbálom átadni tudásomat és a csodálatos itáliai kultúra iránti szeretetemet tanítványaimnak.

Több éves tanári tapasztalatom alapján alakítottam ki kommunikációs- , azaz beszédcentrikus tanítási módszeremet, amit összehangolok a nyelvi ismeretek gyakorlásával, elsajátításával, így elősegítve a nyelvi képességek fejlesztésének folyamatát. Óráimon érdekes, szórakoztató, tanulságos, sikerélményhez juttató tanulásban vehet részt a tanuló, ami egyszerre fejleszti a kommunikációs és nyelvi tudást.

Elhivatottsággal oktatok kezdő,-középhaladó, haladó szinten, alkalmazkodva a tanítványok igényeihez. Vállalok általános és nemzetközi nyelvvizsgákra való felkészítést, illetve szakmai (irodai, üzleti, idegenforgalmi) olasz nyelvoktatást. Tanításaim során igény szerint beiktatom az online oktatást is.

Fontosnak tartom, hogy tanítványaim fejlődjenek úgy, tanuljanak oly módon, hogy örömüket leljék az olasz nyelvben, tanulásában és eközben érjék el a kitűzött céljaikat!