Fürkész Holding | Eszközeink, megoldások

Eszközeink, megoldások


Felmérés - diagnózis

Az utóbbi évek gazdasági eredményeinek fényében (vezetői, ha szükséges munkatársi interjúk segítségével) felmérjük a munkafolyamatokat, a cég jelenlegi működését és diagnosztizáljuk a gyökérproblémákat.

Konkrét eszközeink fentiekre:

-interjúk

-kérdőívek

-felmérések (folyamat, munkamódszer)


Fejlesztés

A felállított diagnózis alapján megoldási javaslatokkal élünk. Többek között a cég struktúrájára, a felvételi követelményrendszerre, a munkafolyamatok optimalizálására, de akár a vezetői hozzáállás változtatására is tehetünk javaslatot.

A valóban problémát jelentő és lényeges, a cég mindennapi teljesítményét befolyásoló tényezőkkel foglalkozunk.


Egyéni teljesítmény javítása

Jelenti ez az egyes kollégák egyéni teljesítményét befolyásoló tényezőket. Úgy, mint időgazdálkodás, vezetői készségek fejlesztése, értékesítői teljesítmény javítása.

Konkrét eszközeink fentiekre:

-tréning

-coaching

-team coaching


Személyiségfejlesztés

Itt egy kicsit mélyebbre megyünk, mint a teljesítményjavításnál. Akkor jelenthet például megoldást a módszer, ha szakmailag tökéletesen elégedettek vagyunk egy kollégával, ám emberileg (vezetőként például) nehezen barátkozunk meg viselkedésével.

Konkrét eszközeink fentiekre:

-tréning

-coaching

-team coaching


Képzéseinken a legkülönbözőbb személyiség és szervezetfejlesztő lehetőségeket használjuk, többek között megjelennek a LEAN, az NLP, Tranzakció Analízis, az Enneagram, a DISC alapelvei és módszerei.

 

Képzéseink időtartamát és megvalósítását az Önök igényeihez igazítjuk. Tisztában vagyunk azzal, mennyire nehéz munkatársaikat kivenni egy-egy napra a munkából – így ha ez Önöknek problémát okoz, akár két órás modulokra bontjuk azokat. A tréningalkalmak között a résztvevők feladatokat kapnak, kifejezetten arra a témára fókuszálva, amivel az adott alkalommal foglalkoztunk.