Instagram Facebook LinkedIn
Széchenyi 2020
blog 9évértékelő

9évértékelő

2021. december. 28.

9évértékelő
9évértékelő
 
Móni felkért rá, hogy írjam meg a Fürkész elmúlt évének értékelését másfél oldalban.
Mivel számomra ez a szűkös terjedelem elégtelen erre a feladatra, így inkább kilenc évre terjesztem ki. Fürkész helyett pedig többnyire inkább önmagam perspektívájából.
 
KILENC éve szerettem volna megtalálni a harmóniát. Megérteni magamat. Boldognak és legfőképp szabadnak lenni. Elindultam egy úton, felvettem egy szemüveget. Kilenc dimenziósat, amivel képzeletben elhelyezkedtem egy kényelmes fotelben és elkezdtem álmodni az életemet.
 
NYOLC éve kiadtam a parancsot. Támadunk. Célpont Zágráb. Meghódítjuk. Roham!
 
HÉT éve egy szuper évünk volt. Egy csodálatos utazás vette kezdetét, ahol megismertem pár új nemzetet. A zágrábit, akik elképesztően elegánsan, a ljubljanait, akik hihetetlen pedánsan és a dalmátot, akik… tudod, úgy igazán ÉLNEK. Majd hihetetlen helyre sodort a szél, a Zöld-szigetre. Az ott élő emberektől megtanultam, hogyan lehet tisztán, őszintén, kedvesen élni az életet. Velük együtt forradalmat robbantottam ki, hogy az emberek jobb, értékesebb életet élhessenek.
 
HAT éve felhúztunk egy jól tervezett, működő üzleti modellt. Tettem a dolgomat. Kezeltem a kockázatokat. Jó év volt.
 
ÖT éve tanulni kezdtem egy nyelvet, ami sokszorosára növelte a dimenziókat, amivel a világról információt gyűjthetek. 
 
NÉGY éve másra került a figyelmem. Művészi kifejezésmód tökéletesítésétől teljessé vált a remekmű. 
 
HÁROM éve könnyed évet zártunk. Nem lett rossz, könnyedén teljesített a cég, csodák történtek az életemben amúgy is. Siker koronázta minden léptem.
 
KÉT éve eljött az ideje a gondoskodásnak. Valami vírus fenyegette azokat, akiket szeretek, akiket féltek, akik fontosak nekem. Pillanatok alatt minden átalakult, a szeretet szerepe hatalmasat nőtt életemben. 
 
Az elmúlt EGY évemet megélve és összehasonlítva a korábbaikkal azt látom, hogy volt igazam volt 9 éve, jó döntést hoztam a harmónia kapcsán.
 

vissza